Döngel Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu

Vizyon: Yarınlar için mücadele eden, geleceğe güvenle bakan, hep iyiye en iyiye istekli ve yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak

Misyon: Milli ve manevi değerleri davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü dürüst, paylaşımcı, vatanına bağlı, milletini seven, yeniliğe açık nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 12 şubat ilçesinde başarı seviyesi üst sıralarda yer almaktadır.

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dongelortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Döngel Mahallesi Onikişubat/Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Döngel Muhsin YAZICIOĞLU İlkokulu Onikişubat İlçesine Bağlı Döngel (Köyü) Mahallesinde Yer Almaktadır.

Adres - Döngel Mahallesi Onikişubat/Kahramanmaraş

Ulaşım Okulumuz Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerindedir. İl ve ilçe ile ulaşım Göksun-Elbistan-Afşin-Tekir hattında çalışan araçlar tarafından yapılır. Mahallenin yaz-kış ulaşım sıkıntısı yoktur

İl/İlçe Merkezine Uzaklık K.Maraş Döngel (Köyü) Mahallesinde Bulunan Okulumuz Merkeze 40 km´dir.